Clock & Translate

27 Ιουνίου 2011

Όταν οι «ράμπο» γίνονται «ρόμπες».


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicaei8gm-2flWkY13dEQ5-r3fjVIrvR4-tn11bMlW2wYj_NxAUY0p9xPDq2sTC9wGw0gOWrCgX6rd6WNT2cU1m_qiJpbWsTeLQ0lVeEm_nlgTjidvFSKnV0gq0QL9r-4cKJ6cHEtjMaxgC/s1600/images.jpgΟ Κλεισθένης γράφει.

Θα γίνει ο Ρομπόπουλος από «ράμπο-πουλος» «ρόμπα-πουλος»; Ίδωμεν.

Παρακολουθήσαμε πως οι πολέμιοι του μνημονίου χάριν της καρέκλας γίνονται υπέρμαχοί του. Πχ Οικονόμου.


Παρακολουθούμε το γαϊτανάκι των δηλώσεων των δήθεν διαφωνούντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για καταψήφιση του μεσοπρόθεσμου.

Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο αλλά αν κάποιος μας εκπλήξει πάντα υπάρχει η Ντόρα. Μπορεί να δούμε και τραγελαφικές καταστάσεις στη βουλή. Πολλοί βουλευτές να φύγουν την ώρα της ψηφοφορίας για να επανέλθουν λίγο αργότερα αφού έχουν μάθει τι ψήφισαν οι άλλοι.

Το πρόβλημα των δήθεν διαφωνούντων δεν έχει σχέση με τον πατριωτισμό τους ούτε με τις ιδεολογικές τους αξίες, αυτά έχουν χαθεί προ πολλού, η δυσκολία τους είναι πως θα μπορέσουν να απαντήσουν στους ψηφοφόρους τους όταν συναντηθούν μαζί τους.

Μεγάλη εντύπωση μας κάνουν οι δηλώσεις Κουρουμπλή, περιμένει να γίνουν αλλαγές στο μεσοπρόθεσμο για να δει αν θα το ψηφίσει δλδ έτσι και προστεθούν δύο τόνοι και αφαιρεθούν τρεις τελείες το ψηφίζει. Δε γαμ….στε λέω εγώ.

Τη λύση δίνει ο Βενιζέλος προτείνοντας στους δήθεν διαφωνούντες τα επιχειρήματα. Όπως δήλωσε θα συναντηθεί με τους διαφωνούντες δλδ θα τους κάνει φροντιστήριο για το τι πρέπει να απαντούν.
Εντύπωση πάντως κάνει η συλλογιστική που παρατίθεται. «Το ξέρουμε ότι τα μέτρα είναι σκληρά και άδικα αλλά …»
«δεν πιστεύουμε ότι με τα μέτρα θα λυθεί το πρόβλημα αλλά …»
«τα μέτρα δεν είναι σύμφωνα με την ιδεολογία του κόμματος αλλά …» κτλ.

Συνομίλησα με ένα φίλο μου που έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα ίσως και για τα δισέγγονά του και μου είπε πως το διασκεδάζει πολύ βλέποντας τους βουλευτές να συμπεριφέρονται σαν «κότες», λυπάται όμως πολύ για την τραγωδία εκατομμυρίων συμπολιτών μας που πλήττονται απ’ την κρίση.

Δυστυχώς εγώ και πιθανό πολλοί από ‘σας δεν είμαστε στην δική του οικονομική θέση και δεν γελάμε καθόλου τουναντίον κλαίμε και μάλιστα με μαύρα δάκρυα.
Ας έχουμε τουλάχιστον υγεία γιατί διαφορετικά με νεοφιλελευθερισμό και σημερινό πασόκο υπουργό θα πεθάνουμε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι.

http://anti-ntp.blogspot.com

Σχολιάστε:

Blogger Widgets