Clock & Translate

13 Μαρτίου 2013

Έχεις πετρέλαιο; Έχεις Μνημόνιο...


Στη Γερμανική Ευρώπη του 2013, τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα και όποιος δεν το βλέπει, είναι είτε ηλίθιος, είτε έχει πουλήσει την ψυχή του στους δαίμονες του Ευρωπαϊκού Ολοκληρωτισμού. Ενδιάμεση περίπτωση δεν υπάρχει !

Έχεις πετρέλαιο, χρυσό, φυσικό αέριο; Έχεις μνημόνιο. Βλέπε Ελλάδα, Ιρλανδία, Κύπρο και ποιος ξέρει, τι άλλο θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια και για τις υπόλοιπες με μνημόνιο απειλούμενες χώρες.

Δεν βγάζει η γη σου ούτε νερό να πιεις; Βλέπε Γερμανία + δορυφόροι. Ζεις εις βάρος των κορόιδων υποευρωπαίων που πεινάνε για να περνάς εσύ καλά.

Στην made in Germany Europe του 21 αιώνα, οι πραγματικά πλούσιες χώρες θα ζουν σαν φτωχές και οι πραγματικά φτωχές θα ζουν σαν πλούσιες. Γνωστό το έργο, τώρα και στην χώρα σας.

Όλα τα υπόλοιπα, υψηλό κόστος εργασίας, μισθοί, φοροδιαφυγή και τόσα άλλα ευφάνταστα δημιουργήματα νοσηρών εγκεφάλων που μεθοδευμένα σύρουν ολόκληρους λαούς ενώπιον του γερμανικού οικονομικού ολοκαυτώματος, είναι απλά για ξεκάρφωμα. Το κουτόχορτο που προορίζεται τόσο για εξωτερική, όσο και εσωτερική κυρίως κατανάλωση, και με το οποίο είναι απαραίτητο να ταϊστούν τα στερούμενα παιδείας και κατ επέκταση λογικής κρίσης, δίποδα ανθρωποειδή των ένθεν κι ένθεν χωρών. Των μεν για να λένε καλά να πάθουν και των δε για να λένε καλά τα παθαίνουμε. Άλλωστε, είναι γνωστό πως για να εξολοθρευτεί ένας λαός προηγείται η συκοφάντησή του και στη συνέχεια η καταστροφή του. Άλλοτε με βόμβες κι άλλοτε με ευρώ και δολάρια.

Ζήτω λοιπόν η Ευρώπη! Ζήτω και το ευρώ που τελικά δημιουργήθηκε για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Και ας πει κάποιος πως αν δεν υπήρχε το ευρώ, θα μπορούσε η κάθε Γερμανία, να παίξει αυτό το εις βάρος της δημοκρατίας παιχνίδι, που παίζει σήμερα.

Σχολιάστε:

Blogger Widgets