Clock & Translate

31 Ιανουαρίου 2013

Ο μόνος υπαρκτός ρατσισμός είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων!!!


Ήρθε επιτέλους ο πολυαναμενόμενος επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νιλς Μούιζνιεκς.

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι ο συγκεκριμένος «επισκέπτης» αναμενόταν να έρθει τον Δεκέμβριο, όμως δεν είχε έρθει λόγω καιρικών δυσκολιών στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Ήρθε, λοιπόν, και αναμένεται να μείνει στην χώρα μας μέχρι και αύριο. Σκοπός της επισκέψεως του η αντιμετώπιση των «ρατσιστικών» εγκλημάτων.

Στα πλαίσια αυτά θα συναντηθεί σήμερα με τους εξής αξιωματούχους. Πρώτον με τον υπουργό ΠΡΟΠΟ, Ν. Δένδια, αυτόν που διακαώς προσπαθούσε επί πολλούς μήνες να βρει «ρατσιστικό» έγκλημα και διαρκώς γινόταν ρεζίλι, αφού όλα τα εγκλήματα αποδεικνύονταν ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζων. Δεύτερον με τον υπουργό εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλο, αυτόν που πήγε στην Αλβανία και αντί να συζητήσει για την ρατσιστική αντιμετώπιση των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών από το αλβανικό κράτος, ζήτησε την συνεισφορά των κατσαπλιάδων στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Τρίτον με τον Ρουπακιώτη, τον αποφυλακιστή των αλβανών, τρομοκρατών, βιαστών και πάσης φύσεως αντικοινωνικών εγκληματικών στοιχείων. Επίσης θα συναντηθεί και με τον άνευ χαρτοφυλακίου και αντικειμένου εισαγγελέα, Ν. Ορνεράκη, τον εισαγγελέα που έχει διοριστεί για την αντιμετώπιση των «εγκλημάτων μισαλλοδοξίας».

Αν θέλουν, όλοι αυτοί, να αντιμετωπιστεί ο «ρατσισμός» στην Ελλάδα, θα πρέπει να αντιληφθούν, πρώτα απ’ όλα, ότι ο μοναδικός υπαρκτός ρατσισμός στην Ελλάδα είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων. Είτε μιλάμε για τον ρατσισμό του κράτους ενάντια στους Έλληνες, είτε μιλάμε για τις εκατοντάδες νεκρών Ελλήνων από τους αλλόφυλους εγκληματίες, αυτός είναι ο μοναδικός υπαρκτός ρατσισμός. Όλα τα υπόλοιπα είναι «αμπελοφιλοσοφίες» άνευ ουσίας και περιεχομένου, τα οποία γίνονται για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων και μόνο. 

Και ένα αξιόλογο σημείο από το βιογραφικό του κ. Μούιζνιεκς, το οποίο είναι καθαρά "τυχαίο" και "συμπτωματικό". Ο εν λόγω κύριος είχε εξέχουσα θέση στο παρελθόν στο παράρτημα του ιδρύματος Σόρος στην Λετονία.

Σχολιάστε:

Blogger Widgets