Clock & Translate

31 Ιουλίου 2013

Διαβάστε στον Άνεμο το πραγματικό μνημόνιο που θα εφαρμοστεί τα επόμενα χρόνια

Απόψε, σας προσφέρουμε σε αποκλειστικότητα, όλο των πακέτο μέτρων που θα εφαρμοστεί στην χώρα, για τα επόμενα πολλά χρόνια, εφόσον βέβαια δεν σπάσει ο διάολος του ποδάρι του και κάνουμε την βλακεία, να εμπιστευθούμε κάποιους αντιμνημονιακούς στην διακυβέρνηση της χώρας. Σας πληροφορούμε για να μην πέφτετε κάθε μήνα από τα σύννεφα, όταν η εκάστοτε μνημονιακή κυβέρνηση θα διαπιστώνει πόσο μπαταχτζήδες είμαστε, και θα αναγκάζεται δήθεν να παίρνει νέα μέτρα.

Πάρτε, λοιπόν, 2-3 βαθιές ανάσες. Προτείνουμε πριν τα διαβάσετε, να πάρετε ένα χάπι για την πίεση. Να σκεφτείτε, ότι τα παρακάτω είναι όντως τα τελευταία μέτρα. Και σας το λέει αυτό ένας αντιδραστικός.

Τα μέτρα ή καλύτερα ο 10λογος του καλού χρεοκοπημένου λοιπόν έχει ως εξής:

* Κατάργηση βασικού μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Εκεί η τρόικα μπορεί να υποχωρήσει στην καθιέρωση του κατώτατου βασικού μισθού, στα 50€

* Καμία συλλογική, κλαδική, σύμβαση εργασίας. Οι εργασιακές σχέσεις θα ορίζονται αποκλειστικά από την διαπραγμάτευση εργοδότη-εργαζόμενου.

* Απόλυση 500.000 δημοσίων υπαλλήλων. Ο Δημόσιος τομέας θα περιοριστεί στα βασικά. Επί των πλείστων οι  δημόσιοι υπάλληλοι θα στελεχώσουν εφορίες, τελωνεία, φοροεισπράκτορες, και βέβαια και υπουργεία....Εδώ σημειώνονται ότι οι γυναίκες υπάλληλοι υπουργείων θα είναι ανύπαντρες, για να εκτονώνονται οι υπουργοί μας.

* Λειτουργία μόνο 10 νοσοκομείων σε όλη την χώρα. 2 στην Αττική, 1 Θεσσαλονίκη, και από 1 σε 7 περιφέρειες της χώρας.

* Περιορισμός στον αριθμό δημόσιων σχολείων. Ορίζεται ως ελάχιστη απόσταση μεταξύ 2 σχολείων, τα 50 χιλιόμετρα.

* Περιορισμός της παροχής δωρεάν φαρμάκων σε ασφαλισμένους. Προβλέπονται μόνο δωρεάν φάρμακα για τον πονοκέφαλο, την γρίπη, και  αντικαταθλιπτικά!

* Καθιέρωση μηδενικού αφορολογήτου για όλους τους πολίτες. Εξαιρούνται μόνο οι αναξιοπαθούντες εφοπλιστές. Φορολογία 20% σε όλους, και για τους έχοντες μηδενικά εισοδήματα, απόδοση ετήσιου φόρου 1000€....Στο κάτω-κάτω να πληρώσουν κάτι για την φιλοξενία στην χώρα.

* Είσπραξη του ενιαίου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, μέχρι το 2036....Ακόμα και να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ, απλά ο ιδιώτης θα κόβει και το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν τα χαράτσια.

* Πλήρης ιδιωτικοποίηση όλων των δημοσίων οργανισμών, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΠΑ, κτλ. Πλήρης ιδιωτικοποίηση κρατικής γης.

* Κατασχέσεις κατοικιών από κράτος και τράπεζες, από το πρώτο ευρώ οφειλής.

Σχολιάστε:

Blogger Widgets