Clock & Translate

11 Απριλίου 2013

Λαϊκός Σύνδεσμος: «Προκλητικές οι δηλώσεις Σόιμπλε»


Η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει προκλητικές τις δηλώσεις Σόιμπλε και μεταξύ άλλων προτείνει το συμψηφισμό του χρέους της χώρας προς τη Γερμανία με το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις.
 
Το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχει αναγνωριστεί από την συνθήκη των Παρισίων και θεωρείται απόλυτα νόμιμο από όλους τους έγκριτους ευρωπαίους οικονομολόγους, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.
 
Αντίθετα, υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή, το ελληνικό χρέος προς τους Γερμανούς είναι στο μεγαλύτερο μέρος του παράνομο και επαχθές, καθώς το δημιούργησαν τα τοκογλυφικά δάνεια και ο χρηματισμός επίορκων υπουργών.
 
Η Χρυσή Αυγή προτείνει την «άμεση στάση πληρωμών των παράνομων τοκοχρεολυσίων προς την Γερμανία και τη διαγραφή συνολικά του χρέους προς το κράτος του Σόιμπλε, μέσω του συμψηφισμού του με το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις».
 
Το ποσό της διαφοράς που θα προκύψει (υπέρ της Ελλάδος), σημειώνεται, οι Γερμανοί μπορούν να το εξοφλήσουν με τη δωρεά πολεμικού υλικού (αεροσκάφη, τεθωρακισμένα και υποβρύχια).
 
Ωστόσο όπως υπογραμμίζει, για την εφαρμογή αυτού του πλάνου απαιτείται μία εθνική ηγεσία, «που θα απορρίψει από την πρώτη στιγμή την προδοτική πολιτική των τελευταίων δεκαετιών και θα βάλει τέλος στην ξενοκρατία. Μία εθνική ηγεσία με πυρήνα την Χρυσή Αυγή, που θα εκφράσει την λαϊκή βούληση για εθνική ανεξαρτησία».

πηγή:defencenet.gr
Σχολιάστε:

Blogger Widgets