Clock & Translate

12 Νοεμβρίου 2012

Ελλάδα τέλος !


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Οι κυβερνήτες μας, είτε από ανοησία, είτε από σχέδιο, οδηγούν την Ελλάδα στην ενσωμάτωσή της με την Γερμανία. Η ελληνική Βουλή ψήφισε με οριακή πλειοψηφία, εκβιασμούς και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
 
την τοποθέτηση επιτρόπων σε όλα τα νευραλγικά πόστα. Οι ξένοι επίτροποι δεν θα υπακούν στην Ελληνική Κυβέρνηση και θα διοικούν την Ελλάδα κατά βούληση.


Θα κυβερνούν και θα ελέγχουν τα πάντα. Οι περιφέρειες θα χρηματοδοτούνται από γερμανικές περιφέρειες, αφού προηγμένως θα εκχωρούν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία.

Επίσης εκχώρησαν όλα τα έσοδα από τους φόρους των ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, καμία πλέον δεν είναι ελληνική. Ούτε καν η Τράπεζα της Ελλάδος. Μέχρι τώρα οι τράπεζες έχουν αναχρηματοδοτηθεί με 223 δισ. ευρώ, τα οποία έχουν περάσει στο δημόσιο χρέος, χωρίς καμία εγγύηση.


Σαμαρά, Βενιζέλος, Κουβελης, Στουρνάρας και σία ακόμη και για να πάνε στην τουαλέτα ρωτούν ο Βερολίνο, και εμείς, δυστυχώς, ασχολούμεθα με το τι παπάρες λένε ο Άδωνης, ο Κασιδιάρης, ο Ντινόπουλος, ο Κεδίκογλου, και άλλα καλόπαιδα που το παίζουν Πατέρες του Έθνους.


Αυτοί είναι η μαύρη αλήθεια και για να ανατραπεί πρέπει οι Έλληνες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.



Σχολιάστε:

Blogger Widgets