Clock & Translate

17 Ιουλίου 2013

Καμμένος: «Ξεσηκωθείτε Έλληνες μπορούμε να τους τελειώσουμε τώρα!»


Στη μάχη που δίνει εδώ και τρία χρόνια «για το “στήσιμο“ και την εσωτερική πληροφόρηση προς τους κερδοσκόπους της κυβέρνησης ΓΑΠ με τα CDS» αναφέρθηκε σε σχόλιό του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος αναφέρεται στον πόλεμο που δέχθηκε από όλα τα μέσα...

«Με πολέμησαν με όλα τα μέσα, όχι μόνο οι τότε κυβερνώντες και οι διεθνείς οικονομικοί δολοφόνοι, αλλά και οι σύμμαχοι και συμμαθητές τύπου Σαμαρά. 15.000.000 ευρώ αγωγές για να με απειλήσουν με οικονομικό πόλεμο... Λάσπη σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο... Απειλές κατά της οικογένειάς μου... Ενημέρωσα απο την πρώτη στιγμή όλους και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δημόσια και κατ’ ιδίαν… Μίλησα στη Βουλή… Γνώριζαν όλοι οι βουλευτές και δημοσιογράφοι… Γνώριζε η Ευρωπαϊκή Ένωση που σήμερα μιλά… Και σιώπησαν» ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Καταλήγοντας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα και οι Έλληνες εξαθλιωθήκαμε. Αυτοί πλουτίζουν ακόμη και οι δοσίλογοι συνεχίζουν να τους ταΐζουν. Ως πότε; Ξεσηκωθείτε Έλληνες, μπορούμε να τους τελειώσουμε τώρα». 

Σχολιάστε:

Blogger Widgets