Clock & Translate

08 Απριλίου 2013

Βόμβα από κυβέρνηση: Απολύονται όλοι οι "επίορκοι" δημοσίου


Τι αναφέρει η βόμβα από την κυβέρνηση ότι απολύονται όλοι οι επίορκοι του δημοσίου; Πώς θα καλυφθούν τα κενά που θα προκύψουν;Βόμβα από κυβέρνηση: Απολύονται όλοι οι επίορκοι δημοσίου

Σύμφωνα με το toxrima.gr, απολύονται όλοι οι επίορκοι και προσλαμβάνονται άλλοι μέσω ΑΣΕΠ. Θα ισχύσει ο κανόνας 1:1. Τηλεφωνική επικοινωνία μάλιστα, είχε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με τους πολιτικούς αρχηγούς, Ευάγγελο Βενιζέλο του ΠΑΣΟΚ και Φώτη Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ, και τους ενημέρωσε για το περιεχόμενο της συζήτησης, που είχε με τα μέλη της τρόικας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, η ελληνική πλευρά θα ζητήσει με την απόλυση των επίορκων υπαλλήλων από το δημόσιο, να υπάρξει ισάριθμος αριθμός προσλήψεων, μέσω του ΑΣΕΠ, έτσι ώστε να δοθεί και το κατάλληλο μήνυμα στην κοινωνία, αλλά να καλυφθούν και συγκεκριμένα κενά με εξειδικευμένο προσωπικό, πρόταση την οποία φέρεται να έχει εισηγηθεί αρχικά η τρόικα και να έχει απορρίψει ο κ. Μανιτάκης.
Φαίνεται ότι ξεπεράστηκε με την τρόικα ο σκόπελος για του δημοσίους υπαλλήλους και τις απολύσεις. Παραμένουν “αγκάθια” ta δημοσιονομικά και η συγχώνευση Εθνικής -Eurobank.
Σχολιάστε:

Blogger Widgets