Clock & Translate

11 Δεκεμβρίου 2012

Η ΔΕΗ θα συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακινήτων λόγω εθνικού συμφέροντος (upd)


 Η ΔΕΗ θα εισπράττει το τέλος ακινήτων λόγω εθνικού συμφέροντος (upd)Η ΔΕΗ θα συνεχίσει να εισπράττει το ενιαίο τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της, για λόγους εθνικού συμφέροντος τονίζουν υψηλόβαθμοι κύκλοι της επιχείρησης, μετά από επιστολή που έλαβε η ΔΕΗ από τον υπουργό Οικονομικών.

Αυτό σημαίνει -σύμφωνα με τους ίδιους- ότι θα έρθει κανονικά η τρίτη, η τέταρτη και η πέμπτη δόση με τους λογαριασμούς, έως τον Μάρτιο του 2013.
Όσοι καταναλωτές δεν πληρώσουν το τέλος η οφειλή τους, θα μεταβιβαστεί στις αρμόδιες εφορίες και αυτές με την σειρά τους θα εισπράξουν το τέλος. Όπως επισημαίνουν, σε καμία περίπτωση η ΔΕΗ δεν θα κόβει το ρεύμα.
Στο μεταξύ, του ηλεκτρικού σε τρεις δόσεις, αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου 2013, ζητάει σύμφωνα με πληροφορίες η ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αυξήσεις σωρευτικά διαμορφώνονται κατά μέσο όρο στο 25%, θα είναι ωστόσο υψηλότερες στις κατηγορίες τιμολογίων που διαμορφώνονται τώρα σε επίπεδα κάτω του κόστους και χαμηλότερες στις περιπτώσεις που υπήρχαν υπερχρεώσεις.
Την ίδια ώρα, συνεχίζεται και σήμερα η ταλαιπωρία των πολιτών καθώς δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε τη Δευτέρα στο ηλεκτρονικό σύστημα με το οποίο αποπληρώνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας.
Η πληρωμή γίνεται με σφραγίδα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές στα υποκαταστήματα της επιχείρησης.
Πηγή: skai.gr
Σχολιάστε:

Blogger Widgets