Clock & Translate

02 Μαΐου 2012

Αυτό που προσπαθούν να πετύχουν είναι πολύ πιο ύπουλο...


Ποιο είναι άραγε το επίκεντρο της προπαγάνδας που μας παρουσιάζουν κανάλια, πολιτικοί, πρατρεχάμενοι και καλοθελητές το τρέχον προεκλογικό διάστημα; Μήπως είναι τα μέτρα που έρχονται; Μήπως είναι οι ένθεν και ένθεν συνεργασίες; Μήπως το αν θα μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή και τη μαγαρίσει; Μήπως πως αν δεν ψηφίσουμε το ΠασοκοΝΔ θα έλθει να μας βρει η μαύρη καταστροφή; Μήπως πως θα βγούμε ή όχι από το ευρώ που τόσα καλά μας έχει φέρει; ΟΧΙ !!! Αυτό που προσπαθούν να πετύχουν είναι πολύ πιο ύπουλο και εν μέρη το έχουν καταφέρει.


Προσπαθούν να μας πείσουν πως παρόλα όσα έχουν συμβεί, υπάρχει ακόμα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Ελληνικού Λαού που θα τους ψηφίσει. Ένα κομμάτι που πλησιάζει το 45 με 50%. Δηλαδή ένας στους δύο, ακόμα ψηφίσουν το ΠακοκοΝΔ. Ακούμε ή διαβάζουμε φράσεις όπως: "Η επαρχία ακόμα ψηφίζει ΠασοκοΝΔ", "Οι αγρότες δεν έχουν καταλάβει την κρίση και θα ψηφίσουν ΠασοκοΝΔ", "Υπάρχουν ακόμα πολλοί βολεμένοι που θα ψηφίσουν ΠασοκοΝΔ", "Οι γέροι δεν αλλάζουν μυαλά και θα ψηφίσουν ΠασοκοΝΔ". 

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; 

Μέσω αυτής της πάγιας πρακτικής τους (αληθοφανή ψεύδη), στην πραγματικότητα επιχειρούν να νομιμοποιήσουν τα αποτελέσματα που θα μας παρουσιάσουν το βράδυ των εκλογών. Επιχειρούν εν ολίγοις, να προκαταλάβουν το αποτέλεσμα των εκλογών, δημιουργώντας από τώρα το κλίμα αποδοχής των  "αποτελεσμάτων" που θα "βγάλει" η κάλπη. 

Με δύο λόγια. Εάν τα δύο αυτά απο-κόμματα παρουσιαστούν το βράδυ των εκλογών με ποσοστό πάνω από 20 έως 25% και τα δύο μαζί, θα έχουμε να κάνουμε με τη μεγαλύτερη σε έκταση ΝΟΘΕΙΑ όλων των εποχών. 

Από εκεί και πέρα, ως κυρίαρχος ελληνικός Λαός, ας αναλάβουμε το ρόλο που μας αρμόζει και την ευθύνη των όσων ακολουθήσουν.
Ελεύθερος Σκοπευτής

Σχολιάστε:

Blogger Widgets