Clock & Translate

17 Μαΐου 2012

ΌΧΙ στην Ευρώπη των Γερμανών...


Γράφει ο Ελεύθερος Σκοπευτής

Το ερώτημα-διακύβευμα αυτών των εκλογών εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο και αυτό είναι ένα: Μνημόνιο ή ΌΧΙ; Τα περί Ευρώπης ή μη, είναι απλά μια εξόφθαλμη προσχηματική και ανεδαφική προπαγάνδα που έχουν εξαπολύσει σύσσωμα τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι πολιτικοί της υποτέλειας εντός και εκτός Ελλάδας. Προπαγάνδα που αποκλειστικό σκοπό έχει την εξυπηρέτηση των τραπεζών και των συμφερόντων της Γερμανίας και όχι μόνο.  

Εάν θέλουμε να συνεχίσουμε με το μνημόνιο και την πολιτική που αυτό επιβάλλει, και από το ευρώ θα βγούμε τελικά, αλλά και από την Ευρώπη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! 

Ναι λοιπόν στην Ευρώπη των λαών αλλά ΌΧΙ στην Ευρώπη των Γερμανών, που με τα μνημόνια και την πολιτική της λιτότητας που επιβάλουν, μετατρέπουν τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης σε υπηρέτες των κερδών τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ενώ όλη η υπόλοιπη ήπειρος αγκομαχά από τη λιτότητα και τις περικοπές μισθών και συντάξεων, οι Γερμανοί φέτος πήραν αυξήσεις της τάξεως του 6%.  

Μνημόνιο λοιπόν ή ΟΧΙ; Μνημόνιο ή Ελευθερία; Το ερώτημα παραμένει και περιμένει την τελική ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού στις 17 Ιουνίου. Ας απαντήσουμε όλοι με θάρρος και θράσος, απέναντι στους ξένους κατακτητές και τους εγχώριους υπηρέτες τους. Ας απαντήσουμε όλοι, με τον μοναδικό τρόπο που αρμόζει στους Έλληνες. 

Σχολιάστε:

Blogger Widgets