Clock & Translate

21 Φεβρουαρίου 2012

Φίλοι bloggers, η κυβέρνηση Παπαδήμου-Τσολάκογλου,ετοιμάζεται να φιμώσει και κάθε ελεύθερη φωνή...


«Εδώ ελεύθεραι ακόμα Αθήναι. Έλληνες, οι Γερμανοί εισβολείς βρίσκονται εις τα πρόθυρα των Αθηνών. Αδέλφια, κρατείστε καλά μες την ψυχή σας, το πνεύμα του μετώπου. Ο εισβολεύς εισέρχεται με όλας τας προφυλάξεις εις την έρημον πόλιν με τα κατάκλειστα σπίτια. Έλληνες ψηλά τις καρδιές. Προσοχή! Ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών ύστερα από λίγο δεν θα είναι Ελληνικός. Θα είναι Γερμανικός, (Ευρωπαϊκός) και θα μεταδίδει ψέματα.  Έλληνες μην τον ακούτε! Ο πόλεμός μας συνεχίζεται. Και θα συνεχιστεί μέχρι της τελικής νίκης». http://www.youtube.com/watch?v=hh_8hlf6KOg

Έλληνες bloggers, ιντερνετικοί δημοκράτες, Η κυβέρνηση Παπαδήμου-Σαμαρά-"Τσολάκογλου", μετά την θριαμβευτική παράδοση της χώρας στους δανειστές, ετοιμάζεται να φιμώσει και κάθε ελεύθερη φωνή. Οι απειλές Πεταλωτή δεν ήσαν κενές περιεχομένου.

Ήδη έχει συγκεντρωθεί από αρμόδια «υπηρεσία» –ΑΕ, ένα τεράστιο αρχείο με τις επαναστατικές αλλά και απλά δημοκρατικές φωνές στο διαδίκτυο, οι οποίες έχουν κατηγοριοποιηθεί.

Δεν απέχει πολύ ο χρόνος που οι φωνές των ελεύθερων bloggers και των άλλων κοινωνικών δικτύων θα τεθούν υπό επιτροπεία.

Μόλις υπάρχει ο χρόνος για να υιοθετηθούν και άλλοι τρόποι φυσικής ή εναλλακτικής επικοινωνίας. Είναι βέβαιο ότι το «παρακράτος» θα θελήσει να παρεισφρήσει. Είναι το ίδιο παρακράτος το οποίο παρέδωσε τους τρεις νεαρούς χάκερς –Έλληνες Anonymous και όχι η ικανότητα της υπηρεσίας καταπολέμησης του ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπως θέλουν να αναμεταδίδεται. Το μεγάλο στόμα και ο κομπασμός των νεωτέρων στα αυτιά του παρακράτους είναι αυτά που συντέλεσαν στον εντοπισμό τους.

Να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία μας και μην καταφεύγουμε σε άσκοπους λεονταρισμούς  Γνωρίζουν ότι αυτοί που «φωνάζουν» την επανάστασή τους είναι οι πλέον ακίνδυνοι. Ωστόσο, από τις υπερφίαλες φωνές  παίρνουν την αφορμή για να μας φιμώσουν όλους.

Έλληνίδες και Έλληνες, οι φωνές των Ελλήνων bloggers, θα περιοριστούν σε αυτές που έχουν τον τρόπο να εδρεύουν σε φορολογικούς παραδείσους εκτός Ελλάδος.


Βρισκόμαστε σε πόλεμο! Ίσως τελικά να έχουν δίκιο όσοι ισχυρίζονται ότι είναι πόλεμος μεταξύ της ανθρώπινης φυλής με εκείνης των σαυροειδών-επίδοξων παγκόσμιων εξουσιαστών.

«Έλληνες ψηλά τις καρδιές… Ο πόλεμός μας συνεχίζεται. Και θα συνεχιστεί μέχρι της τελικής νίκης.»

Ίων Πολιάδης  

Σχολιάστε:

Blogger Widgets