Clock & Translate

16 Νοεμβρίου 2011

Και ο Δήμος Πατρέων στο πλευρό των πολιτών κατά του ¨χαρατσιού" της ΔΕΗ


http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/thrmzljrrs4ec3ff876660a.JPGΤο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας  με ομόφωνο ψήφισμά του, αποφάσισε να στηρίξει και διά της νομικής του υπηρεσίας όσους ακολουθήσουν την προτροπή του να μην πληρώνουν το χαράτσι της ΔΕΗ οι πολίτες και μάλιστα ανεξαρτήτως οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων.
Με το ψήφισμα  το οποίο υπερψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις, καταδικάζεται το μέτρο της επιβολής φόρου ακινήτων, ζητείται η άμεση ανάκλησή του και καλούνται οι πολίτες να μην πληρώσουν την έκτακτη  εισφορά.


Επίσης, παρέχεται η διαβεβαίωση ότι θα παρασχεθεί νομική βοήθεια προς τους δημότες από τους νομικούς συμβούλους του Δήμου Πατρέων και τεχνική βοήθεια για την επανασύνδεση από τα συνεργεία ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, όπως προτάθηκε από τον Τάκη Γκίκα, από την πλευρά της δημοτικής πλειοψηφίας.


Η μοναδική διαφοροποίηση για το ζήτημα ήταν εκείνη του  Ανδρέα Τζουραμάνη, ο οποίος δέχθηκε αποδοκιμασίες απο τα συγκεντρωμένα μέλη του ΠΑΜΕ, τους εκπροσώπους 14 συλλόγων, αλλά και  φοιτητές που βρίσκονταν απο νωρίς στην αίθουσα της συνεδρίασης. 

Ο κ. Τζουραμάνης τόνισε  ότι το συγκεκριμένο μέτρο είναι άδικο, μη ηθικό και πρέπει να αποσυρθεί, αλλά επισήμανε ότι ακόμη κι ένας άδικος νόμος είναι προτιμότερος από την αναρχία.

Μόνο που κ. Τσουραμάνη, ένας άδικος νόμος είναι ικανός να φέρει την αναρχία.

Εύγε και στον Δήμο Πατρέων!!!


Σχολιάστε:

Blogger Widgets