Clock & Translate

05 Αυγούστου 2013

''Ποτέ δεν είπαμε ότι οι μισθοί θα πάνε στα επίπεδα του 2009''

Μετρημένα είναι τα “ψωμιά” της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, που εκφράζει την άποψη ότι ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν πλέον ότι η κυβέρνηση θα μακροημερεύσει.

Μιλώντας στον Τύπο της Κυριακής, ο κ. Παπαδημούλης εκτιμά ότι “όταν ακόμη και ο κ. Στουρνάρας, ο μνημονιακότερος όλων και εκλεκτός του κ. Σαμαρά, στέλνει SOS για τις αντοχές της ισχνής και εύθραυστης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, το σενάριο των εκλογών το φθινόπωρο έχει ισχυρές πιθανότητες”.

Ερωτηθείς αν μία μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει τον κατώτατο μισθό στα επίπεδα του 2009, ο κ. Παπαδημούλης αρνείται ότι κάτι τέτοιο έχει ειπωθεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για “αντι-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα” και επισημαίνοντας: “Τότε το ελληνικό ΑΕΠ ήταν 240 δισ. ευρώ. Σήμερα είναι 180 δισ. ευρώ. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το παραβλέψει”.

Μάλιστα, δεν παραλείπει να πετάξει τα “καρφιά” του προς τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας: “Η πανίσχυρη αντίπαλη προπαγάνδα προσπαθεί να μας εμφανίσει ως μία δύναμη που δήθεν υπόσχεται στους πάντες τα πάντα. Αν θέλουν να βρουν κάτι τέτοιο, ας ψάξουν στα προεκλογικά προγράμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τα “Ζάππεια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ”, καθώς και το “λεφτά υπάρχουν” εκείνοι τα είπαν, όχι εμείς”.

Όσον αφορά το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει τους απολυμένους της ΕΡΤ, ο κ. Παπαδημούλης απαντά: “Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα αξιοποιηθούν με σχέδιο, αξιοκρατία και αποδοτικότητα για να υπηρετήσουν μια Δημόσια Ραδιοτηλεόραση με υψηλότερο κύρος, τηλεθέαση και ακροαματικότητα”.
Σχολιάστε:

Blogger Widgets