Clock & Translate

02 Απριλίου 2013

Ξύπνα δωριστί! Δικά μας είναι, κτήμα μας και όχι του Αρτέμη Σώρρα!


Νίκος ΓεωργαντζάςΣε βλέπω πάντα που κυλάς.
Γιά πες μου, ψίχαλο, πού πας;
Πού πας ομπρός οπίσω; 
Τον κόσμο να φωτίσω!…

Διονύσιος Σολωμός 

Δωριστί, κατὰ τὸν δωρικὸν δηλαδή τρόπον, τόσα πολλά κρύβει μέσα του το παραπάνω σκωπτικόν στιχάκι του Διονυσίου Σολωμού...
Δωριστί επίσης πολλά είναι και τα US$600 δισ. και τα περίπου US$50 δισ., που έχει καταθέσει ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας, σε 2 (δύο) υπό κηδεμονίαν τραπεζικούς λογαριασμούς, που ανήκουν, δηλαδή που είναι κτήμα, του κυρίαρχου ελληνικού μας λαού, αντίστοιχα στην Ελλάδα και στην Κύπρο.


Ξύπνα επιτέλους! Βγες έξω από την τρώγλη της κομματοκρατίας της τρόϊκας, καθόσον είναι χρέος μας, όλες και όλοι μαζί να απαιτήσουμε ενωμένοι τον θεσμικό αρμόδιο έλεγχο αμφοτέρων των λογαριασμών, γιά την απελευθέρωσι της Ελλάδος και της Κύπρου, και των 2 (δύο) δηλαδή χωρών του ρωμαλαίου και στιβαρού ελληνικού μας έθους και έθνους.

Επειδή μας ανήκουν, δηλαδή είναι κτήμα μας, πρέπει όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες μαζί να απαιτήσουμε ενωμένοι, θεσμικά, τον αρμόδιο έλεγχο αμφοτέρων των λογαριασμών, μιάς και τα κόμματα της κομματοκρατίας δεν τολμούν από μόνα τους να το πράξουν. Αλήθεια, όσες και όσοι αντιτίθενται και δεν επιθυμούν να γίνει θεσμικά ο έλεγχος των προσφορών της χρηματιστικής του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα, τι ακριβώς έχουν να χάσουν, εάν γίνει;

Γιατί άραγε δεν ρωτούν τούτη την ερώτηση τα ελληνόφωνα ΜΜΕ παγκοσμίως; Γιατί απεναντίας εξακολουθούν να μας ταλανίζουν με την δήθεν μόνον μία δημοσιονομική ‘τρύπα’ των 2,7 δισ. ευρώ στην διετία 2013-14 [1], όταν ήδη βρίσκονται επάνω στο τραπέζι οι πατριωτικές προσφορές του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/);

Συλλογικά δικά μας είναι τα χρήματα αυτά, δηλαδή ανήκουν, κτήμα είναι του κυρίαρχου ελληνικού μας λαού στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Γίνεται βέβαια τούτο κατανοητόν, μόνον αφού το συλλάβει το άνθος του νου σου.

Εκτός εάν μία διαφορετική ποιότης συνειδητότητος πρέπει να αρχίσει να ρέει στην δράσι μας, ώστε να δράσουμε –όχι να αντιδράσουμε– συλλογικά και ουσιαστικά, υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου. Έτσι μόνον, μέσα από την κοινωνική μας συνοχή και συλλογική δράσι μπορούν να ενεργοποιηθούν, γιά την απελευθέρωσι του ελληνικού μας κόσμου, όλα εκείνα τα εργαλεία της χρηματιστικής που έχει ήδη προσφέρει ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας [2].

Τα αισθήματα και τα συναισθήματα της ελληνικής μας συλλογικότητος ήταν και είναι πάντα ωραία. Χρειαζόμαστε όμως τώρα όλες και όλοι μας να σκάψουμε λιγάκι πιό βαθειά, μέσα στο πάθος του πολιτικού μας έρωτα.

Έρως Πολιτικός! Αυτό είναι το ελληνικόν μας πάθος που μας καθοδηγεί όλες και όλους, πέραν από τον κάθε φοβικά συναισθηματικό μας δεσμό με τον ζόφο των ανθελληνικών κομμάτων της τυραννικής κομματοκρατίας [3].

Μόνον μέσα από το ερωτικό μας δαιμόνιο, η ελληνική μας συλλογικότης μπορεί να γίνει ξανά ο αναμφισβήτητα ανώτατος θεσμός, η ανεξαρτήτως πολιτεύματος ηγέτης και η απόλυτος εντολεύς του πολιτικού μας συστήματος [4]. Απλουστευμένα, ξεκάθαρα, ξελαμπικαρισμένα τα λέει ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας, ώστε να μην υπάρχει ούτε μία Ελληνίς, ούτε ένας Ελλην, που να μην κατανοεί τις έννοιες τούτες.

Από το 322 π.Χ., που λειτουργικά καταλύεται το ελληνικό μας πολιτικό κοσμοσύστημα, με την συνθήκη του Λαμιακού πολέμου και την νίκη της τυραννικής ολιγαρχίας, ήδη έχουν περάσει 2.335 χρόνια. Άρα δεν φταις εσύ εάν αρχικά έχεις κάποιο πρόβλημα στο να κατανοείς τις πολυσύνθετες τούτες έννοιες.

Ούτε πρέπει να φοβάσαι εάν ακόμη δεν βλέπεις φως. Μην σκιάζεσαι εάν μόνον σκοτάδι τώρα βλέπεις.

Είναι διότι ταξιδεύεις και εσύ, σαν ένα ψίχαλο, καθισμένο δίπλα μας, όλα τα ψίχαλα μαζί, επάνω στην αιχμή μιάς αχτίδας φωτός. Είμαστε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που ταχύτατα επιστρέφουμε διατρυπώντας το σκοτάδι.

Νυν υπέρ πάντων ο των ελευθέρων μας πατρίδων αγών!



Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (EndNationalDebt: http://ei-end.org/)


[1] Ζητείται λύση για την «τρύπα» των 2,7 δισ. ευρώ:



[2] Να μπουν σε λειτουργία τα λεφτά που έχει ήδη δώσει ο Αρτέμης Σώρρας: http://www.avaaz.org/en/petition/NA_MPOYN_SE_LEITOYRGIA_TA_LEFTA_POY_EHEI_IDI_DOSEI_O_ARTEMIS_SORRAS/?pv=3.

[3] Έρως Πολιτικός: http://diotimablog.blogspot.com/.


[4] Αρτέμης Σώρρας: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ!» (artFMradio, 30.3.2013, με τον Νίκο Αμάραντο):

Σχολιάστε:

Blogger Widgets