Clock & Translate

08 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ...!!‏

Δεν τους φτάνει που κατέστρεψαν την Ελλάδα, τολμούν να εκφέρουν και γνώμη για το ποίου κόμματος θα προσμετρώνται οι ψήφοι στην Βουλή και ποίου όχι! Εάν αυτό δεν είναι κοινοβουλευτική χούντα τι είναι;


Συγκεκριμένα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε να μην προσμετρώνται οι ψήφοι των Ελλήνων που θα ψηφίζουν Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή μέσω του μη υπολογισμού των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο!




Δηλαδή ζήτησε να υπάρξει πολιτική συμφωνία ώστε να μην συγκροτείται κοινοβουλευτική πλειοψηφία με την συμμετοχή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, εκτός των περιπτώσεων σύστασης εξεταστικών ή προανακριτικών επιτροπών.




Επίσης ζήτησε να μπουν κριτήρια αντιπροσώπευσης του κοινοβουλευτικού Σώματος σε διεθνείς Οργανισμούς. Προφανώς δεν εννοούσε ότι θα πρέπει να αποκλείονται οι βουλευτές ενός κόμματος, του ΠΑΣΟΚ ,που πολλάκις έχουν συλληφθεί οι υπουργοί των κυβερνήσεών του να κλέβουν το δημόσιο χρήμα και να καταχρώνται τα δημόσια αξιώματά τους. 




Σχολιάζοντας την εκρηκτική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις σημείωσε το ότι έχουμε πρόβλημα φτώχειας είναι προφανές, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε τη λύση στον φασισμό, στον ρατσισμό και στην ξενοφοβία. 




Τέλος ανακοίνωσε την πραγματοποίηση ημερίδας για την αντιρατσιστική κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας στις 21 Φεβρουαρίου και Συνέδριο του ΙΣΤΑΜΕ για αναθεώρηση Συντάγματος.

Για να λάβει την απάντηση από την Χρυσή Αυγή ...



                                                                                                                                                          Πηγή
Σχολιάστε:

Blogger Widgets