Clock & Translate

05 Φεβρουαρίου 2013

ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κανείς δεν διαψεύδει τις δηλώσεις του πρεσβευτή μας στον Καναδά περί Blackwater!


Ακόμα δεν έχει διαψευστεί από την Βουλή ή την κυβέρνηση το περιεχόμενο της δήλωσης, του πρεσβευτή μας στον Καναδά Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου σε καναδική εφημερίδα ότι έχει ανατεθεί στην ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας “παντός είδους”, την περιβόητη “Academi”, πιο γνωστή ως “Blackwater”, την προστασία της Βουλής των Ελλήνων!

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα θα έπρεπε ήδη να υπήρχε ή διάψευση, ή επιβεβαίωση αν είχαν τα …“κότσια”. Αντί αυτού έχουμε σιγή “ιχθύος” ως να μην έγινε ποτέ η δήλωση αυτή. Τουτέστιν ακολουθείται η τακτική“δεν μιλάμε ο κόσμος έχει μνήμη ψαριού, γρήγορα θα ξεχαστεί”.
“Πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση ήλθε σε συμφωνία με τη διάδοχη εταιρεία της “Blackwater”, προκειμένου να προσλάβει μισθοφόρους για την προστασία του κοινοβουλίου. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία”, φέρεται να δήλωσε ο κ. Χρυσανθόπουλος.
Η διαβόητη μισθοφορική εταιρεία «Blackwater» που μετονομάστηκε σε ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας «Xe» (Ζε), και πρόσφατα σε «Academi» (οι συχνές αλλαγές ονομάτων γίνονται για να ξεχνάει ο κόσμος τις “παρατυπίες” ορισμένων οργανισμών) καταζητείται σε πολλά μέρη του κόσμου για εγκλήματα που δεν έχει λογοδοτήσει αφού παντού λαμβάνει νομική ασυλία για να προσφέρει τις “υπηρεσίες” της.
Η Βlackwater-Xe-Academi και ότι άλλο την ονομάσουν στο μέλλον αποτελεί απειλή για την κοινωνική ασφάλεια, αφού έχει βεβαρημένο παρελθόν στην διαχείριση κρίσεων με πολίτες.
Η ωμή δολοφονία 17 Ιρακινών πολιτών στην πλατεία Νισούρ της Βαγδάτης το Σεπτέμβριο του 2007, ακόμα αναζητά δικαίωση, και η παρουσία της (που επαναλαμβάνουμε δεν έχει διαψευστεί), σε μια χώρα που “βράζει” και από ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να έχει στο άμεσο μέλλον κοινωνικές εξεγέρσεις, προϊόν της οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων,προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά.
Ποιος σκέφτηκε αυτή την λύση; Προφανώς δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη των πολιτικών στα Σώματα Ασφαλείας, αφού τα έχουν οδηγήσει στην πείνα και ανησυχούν ότι σύντομα οι ασπίδες τους δεν θα τους προστατεύουν πια.
Σχολιάστε:

Blogger Widgets