Clock & Translate

17 Νοεμβρίου 2012

Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας – Απαράδεκτη η στάση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας


 Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας – Απαράδεκτη η στάση του Περιφερειάρχη Δυτικής ΕλλάδαςΑνακοίνωση εξέδωσε το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας με την οποία καταδικάζει τη στάση της περιφέρειας στο προχθεσινό περιφερειακό συμβούλιο για την απομάκρυνση υπαλλήλων. Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Απαράδεκτη ήταν η στάση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, της πλειοψηφίας των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και των μελών της παράταξης του κ. Γ. Παπαναστασίου, που στην προχθεσινή ψηφοφορία 15-11-2012, το Περιφερειακό Συμβούλιο ΨΗΦΙΣΕ την ΑΠΟΛΥΣΗ των συναδέλφων υπαλλήλων, παρά τις εκκλήσεις ΟΛΩΝ των σωματείων εργαζομένων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Οι Εργαζόμενοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με το ψήφισμά τους ζήτησαν τουλάχιστον οι ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που απαρτίζουν το Περιφερειακό Συμβούλιο της Π.Δ.Ε. να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ καμία ΑΠΟΛΥΣΗ εργαζόμενου. Κρίνοντας λοιπόν ΕΞ ιδίων τα αλλότρια δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑΝ ενδοιασμό να απολύσουν εργαζόμενους,
Για το Ν.Τ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ. ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ» 

Πηγή: aerasnews.gr 

Σχολιάστε:

Blogger Widgets