Clock & Translate

15 Μαΐου 2012

Ακυρώθηκε η κατ' ιδίαν συνάντηση Παπούλια-Καμμένου


Ακυρώθηκε η κατ' ιδίαν συνάντηση Παπούλια-Καμμένου
Δεν θα γίνει τελικά η κατ΄ιδίαν συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Παράλληλα, από το πρωί ο κ. Καμμένος διαψεύδει την ύπαρξη εγγράφου που φέρεται να παρέδωσε στον κ. Παπούλια και κάνει λόγο για «προβοκάτσια».

Το ραντεβού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το οποίο είχε ζητήσει ο κ. Καμμένος και είχε ορισθεί για σήμερα στη μία το μεσημέρι, ματαιώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον πλευρά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ωστόσο, ο κ. Καμμένος αναμένεται να προσέλθει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον κ. Παπούλια, που έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ, νωρίτερα ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε προβοκάτσια το έγγραφο του κόμματος, με προτάσεις συνεργασίας, που φέρεται να παραδόθηκε στην Προεδρία της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το οποίο, εάν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης, θα δώσει υπό προϋποθέσεις ψήφο ανοχής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λίγων μηνών στην όποια κυβέρνηση σχηματιστεί από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις.

Σε σημερινές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1, καταγγέλει ότι «όλες αυτές είναι προσπάθειες για να μας απομονώσουν. Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Δεν υπάρχει τέτοιο κείμενο. Είναι προβοκάτσια».

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του το πρωί στον ΣΚΑΙ: «Αυτό το έγγραφο δεν είναι δικό μου δεν έχει κατατεθεί ποτέ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δεν έχει σφραγίδα, ούτε αριθμό πρωτοκόλλου και δεν το έδωσα εγώ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Σχολιάστε:

Blogger Widgets