Clock & Translate

23 Φεβρουαρίου 2012

Άλλη μία εξαιρετική ευκαιρία για τους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους


Σπεύδοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και προσπαθώντας να κατευνάσει την μήνη των πολιτών,  ο δοτός Πρωθυπουργός, παρήγγειλε μία μελέτη με τα αποτελέσματα μιας ενδεχόμενης εξόδου από το ευρώ και επιστροφή στην δραχμή. Φυσικά σε βάθος χρόνου, μετά την ψήφιση των μέτρων. Εκτός αν...αγοράσουν από τα έτοιμα του ΔΝΤ.
 
Η οποία βεβαίως ως...παραγγελία θα είναι στα μέτρα της τρόϊκα και  φυσικά θα υπογραμμίζει την "καταστροφή" που θα υποστεί η Ελλάδα και οι πολίτες αν βγούμε ως χώρα  από το ευρώ.
Άρα, εμείς οι "ιθαγενείς" θα πρέπει να ανακηρύξουμε  τον Παπαδήμο, τους τρεις αρχηγούς και όσους βουλευτές ψηφίσουν τα επαίσχυντα και υφεσιακά μέτρα,  ήρωες, και φυσικά θα πρέπει να καταπιούμε τον θυμό μας.

Και βεβαίως ούτε κουβέντα για τις άλλες δυνατότητες περί λογιστικού ελέγχου του χρέους κλπ.

Ωστόσο αυτή η "παραγγελία" του πρωθυπουργού, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τους πανεπιστημιακούς δασκάλους να εκπονήσουν μια αντίστοιχη τεκμηριωμένη μελέτη η οποία να αναδεικνύει παράλληλα και τις αδυναμίες της εφαρμοζόμενης τροϊκανικής οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής και  τα αναμενόμενα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, ενδεχόμενα με συγκρίσεις μεταξύ της παραμονής και της εξόδου από το ευρώ λαμβάνοντας βεβαίως υπ' όψιν αυτά που  επιμελώς αποφεύγουν να βάλουν στο τραπέζι η τρόϊκα  και οι...σωτήρες: τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας.

Είναι η ευκαιρία για να αναδειχθεί η υπεροχή  του Ελληνικού Πνεύματος, απέναντι στην λογική των τραπεζιτών και των κάλπικων ηρώων.
Ιωάννης Δέμος 


Σχολιάστε:

Blogger Widgets