Clock & Translate

07 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh62ovWAuvzWVfERuxtHQMKwmRz8u-bMS5enP8vfMs_bvAo-dqECtZThxiAFEsYq4zSWHOyc1xdZ7e9m510XdgdCM_GQ8kWoKxf_17XJCkPB2Jtl-AuCtQt9oBt3XqdZqrkg12NyxuqhRVx/s200/Referendum-Vauro.jpg
Πολύ φοβάμαι, ότι όχι μόνο δημοψήφισμα δε θα δούμε, αλλά ούτε και εκλογές.

Η επίθεση είναι τόσο προσεκτικά σχεδιασμένη, που δεν υπάρχει περίπτωση να αφεθεί κάτι στην τύχη και να χαλάσει το σχέδιο. Ενα δημοψήφισμα τώρα, όσο κι αν τα ερωτήματα είναι άστοχα και αμφιλεγόμενα θα μπορούσε να δώσει τέλος στο παιχνίδι με εμάς νικητές.


Νομίζω ότι ο Τζέφρυ πέταξε την ιδέα του δημοψηφίσματος, αφ' ενός για να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να μην ξέρουμε αν το δημοψήφισμα είναι κάτι καλό ή κακό και αφ' εταίρου για να δώσει αφορμή στους κερδοσκόπους να βγάλουνε και κανένα φραγκάκι στις χρηματαγορές. Ολα τα άλλα, (ότι κουφάθηκαν δηλαδή οι ευρωπαίοι εταίροι μας και ότι ταράχτηκαν οι κερδοσκόποι και άλλα τέτοια) τα ακούω βερεσέ.

Και σιγά μη μας κάνουνε εκλογές. Να τρελαθούμε τελείως και να ψηφίσουμε κανέναν Λεβέντη για πρωθυπουργό. Και να πρέπει να ξανακάνουν όλες τις συμφωνίες από την αρχή.

Είπαμε. Τώρα έχει συγκυβέρνηση εθνικής ενότητας, μετά προσωπικοτήτων, μετά στρατιωτική χούντα.

Ακου εκλογές.  Δηλαδή αν δεν μας κάνουν εκλογές, τι θα κάνουμε; Θα ξεσηκωθούμε;

Χα.

http://thalamofilakas.blogspot.com/2011/11/blog-post_5134.html


Σχολιάστε:

Blogger Widgets