Clock & Translate

15 Οκτωβρίου 2011

Εμμένει στους χαρακτηρισμούς ο Θ. Λυμπερόπουλος


http://media.megatv.com/filesystem/images/20111015/engine/mega_LARGE_t_53761_1100927_type12250.jpg Η επίμαχη φράση του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου με την οποία αποκαλούσε φασισταριό τον διοικητή του ΙΚΑ και απειλούσε ότι θα τον λιώσει εάν επιμείνει στην εγκύκλιο για τις ασφαλιστικές εισφορές των οδηγών ταξί από τους ιδιοκτήτες τους τις ημέρες της απεργίας, οδήγησαν τον Αντώνη Σαμαρά στην απόφαση διαγραφής του από τη ΝΔ.
Μιλώντας στο Βήμα FM, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος επιμένει στους χαρακτηρισμούς του κατά του διοικητή του ΙΚΑ και δηλώνει ότι δεν είναι υπάλληλος κανενός κόμματος.

Υποστηρίζει επίσης ότι στη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά μόλις πριν από τρία 24ωρα, ο πρόεδρος της ΝΔ του ζήτησε να μην παραιτηθεί από την κομματική του θέση.

Δεκάδες ιδιοκτήτες ταξί που δηλώνουν ότι είναι στελέχη και ψηφοφόροι της ΝΔ προχώρησαν το πρωί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη διαγραφή του κ.Λυμπερόπουλου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λ.Συγγρού. Σχημάτισαν ουρές με τα αυτοκίνητά τους και ζητούσαν να συναντήσουν το διευθυντή του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα τρείς ιδιοκτήτες ταξί δήλωσαν ότι θα παραμείνουν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ εκ μέρους της ΔΑΚΕ μέχρι να εμφανισθεί εκεί τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς.

Στο πλευρό του Θύμιου Λυμπερόπουλου τάχθηκε και ο γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης προειδοποιώντας ότι το κόμμα κινδυνεύει να χάσει την επαφή με την κοινωνία.

Τη διαγραφή του Θύμιου Λυμπερόπουλου από τη ΝΔ σχολίασε και ο Γιάννης Ραγκούσης που διαμέσου συνεργατών του τόνισε ότι "ο κ.Σαμαράς αφού επί μήνες υποστήριζε τον κ.Θύμιο Λυμπερόπουλο παρακολουθώντας τον να κλείνει λιμάνια, αεροδρόμια, να εκτοξεύει ύβρεις και κυρίως απειλές κατά της ζωής επιτέλους έπραξε το αυτονόητο".

Σχολιάστε:

Blogger Widgets