Clock & Translate

04 Δεκεμβρίου 2012

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη...


Όπως αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τις επόμενες ημέρες θα σημειωθεί αισθητή πτώση τη θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στη Δυτική Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Παρασκευή: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Από το απόγευμα σταδιακή βελτίωση.
Άνεμοι: Στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση.
Σάββατο: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Στα δυτικά το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες και τη νύχτα θα επεκταθούν ανατολικότερα.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση από τα δυτικά στα 6 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.
Κυριακή και Δευτέρα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ που τη Δευτέρα βαθμιαία από τα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων.

Σχολιάστε:

Blogger Widgets